Om oss

Om oss

IMG_0375

Professionella Tandvården i Södertälje AB

Vi etablerar positionen som den mest respekterade tandvårdsgivaren i Stockholm, en liten klinik med mycket kunskap och lång erfarenhet inom tandvården. Vi bidra till en bättre munhälsa i samhället genom att vidareutveckla behandlingsmetoder och fokusera på det som är bäst för vår patients munhälsa. Vi vill utmana och höja kvalitet inom tandvården, samtidigt som vi sprida ut kunskap, vi gör tandvården bekvämare, och mer serviceinriktad.

Tandläkare Dena erbjuder tandvård för hela familjen

Tandläkare Dena Oshalm är trevlig, kunnig, erfaren och har arbetat med både vuxna och barn i över tio år inom Folktandvården. Hon anpassar sina metoder och behandlingar utifrån vad som är bäst för varje patients munhälsa
Kliniken är belägen centralt i nybyggt hus med modern utrustning och fri parkeringsplatser.


Dena Oshalm

Leg. Tandläkare

Dena Oshalm har arbetet på Professionella Tandvården sedan starten i augusti 2015. Hon har över tio års erfarenhet inom yrket, bland annat inom Folktandvården, och är van vid att behandla patienter i alla åldrar.
Hennes lugna bemötande av patienter skapar en trygg miljö kring ett möte som för många kan vara laddat. Denas förmåga att skräddarsy behandlingen efter såväl patientens önskan som vårdbehov gör att ingen patient lämnar oss utan ett leende.


Mira Florin

Tandsköterska

Mira Florin har arbetat som tandsköterska på Professionella Tandvården sedan sommaren 2016. Hon började på tandläkarprogrammet på Karolinska Institutet 2015 och under 2016 påbörjade hon studier inom psykologi för att kunna bemöta alla patienter på bästa möjliga sätt.
Till kliniken tar Mira med sig ett genuint intresse för tandvård och en vilja att lära sig mer, vilket återspeglar sig i hennes arbete.